Kontakty

 
  Tel.: 722 605 177
  E-mail: obchod@e-oleje.com
 
 
 

Kategorie

 

Seznam výrobců

 
  CRC
 
  ELF
 
  ENI (AGIP)
 
  MOBIL
 
  MOLYDUVAL
 
  MOTOREX
 
  PARAMO
 
  PEAT SORB
 
  ROWE
 
  TOTAL
 
 
 
 
 
 
 

Ochrana osobních údajů

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ 
a/   Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí podle zákona  č.  101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů v platném znění. Používáním internetového obchodu zákazník souhlasí se shromažďováním a používáním informací o zákazníkovi a jeho nákupech v souladu s tímto zákonem.

b/   Všechny osobní údaje o zákaznících jsou důvěrné a je s nimi podle toho nakládáno.    Informace poskytnuté zákazníky k uzavření obchodu jsou uloženy do databáze a jsou použity výhradně v rozsahu nutném pro vyřízení objednávky. V případě neosobního odběru budou sděleny pouze dopravci pro účely dodání zboží (jméno, adresa, telefon)

c/   Veškeré osobní údaje o zákaznících a jejich objednávkách nejsou předávány třetím osobám a nejsou užívány k jiným účelům, než ke kterým byly poskytnuty. Účastník potvrzuje, že se seznámil se svými právy dle §11 a §21 zákona č. 101/2000 Sb., tj. zejména že má právo přístupu k osobním údajům a právo na opravu těchto osobních údajů, blokování nesprávných osobních údajů, jejich likvidaci, atd. Udělení souhlasu je dobrovolné a osobní údaje budou jakmile pomine účel jejich zpracování bezpečným způsobem zlikvidovány.  Poskytována data slouží pouze při komunikaci mezi prodávajícím a kupujícím a budou dle zákona zabezpečena.